Hur kommer man in på nattklubben?

Hur kommer man in på nattklubben?

Det finns en hel del oskrivna, och vissa skrivna, regler för vad som gäller när du ska besöka en nattklubb. Beroende på vilken klubb du vill besöka kan reglerna dessutom variera en hel del. Ett tips är att du alltid besöker nattklubbens hemsida, om det finns en. Där kan det finnas information om vad som gäller angående klädkod och liknande. Du kan även prata med personer som besökt klubben tidigare, de har ofta en idé om hur du kommer in och vad som är viktigt att tänka på.

Klädkod

Det finns många gånger en viss klädkod som gäller för att du ska komma in på nattklubben. Självklart finns det tips på klädsel som kan fungera. Men börja med att kolla upp ifall klubbens hemsida nämner någonting om klädstil. Vissa säger att du måste klä dig som kändisar för att komma in, men eftersom kändisar klär sig väldigt olika kan detta kännas förvirrande.

Skulle du komma i mjukiskläder är chansen stor att du blir nekad vid dörren. Det bästa du kan göra är att besöka utbudet av damkläder, eller herrkläder, hos butiker som fokuserar på business casual eller liknande klädstilar. Ta gärna en titt på vad andra besökare kommer klä sig i och välj någonting liknande.

Olika regler hos olika klubbar

Hur du kommer in hos nattklubbar kan variera beroende på om du ska besöka en i huvudstaden här i Sverige eller en av de bästa klubbarna i Europa. Vissa klubbar har strängare regler än andra. Kolla därför alltid upp vad som gäller. Klubbar som är kända för att vara svåra att komma in på anses ofta vara lite finare. Då kan du räkna med att det krävs lite extra för att komma in, alltså finare klädsel, trevligt humör och så vidare.

Hur du uppför dig

Förutom att klädseln är en viktig del är ditt uppförande ännu viktigare. Skulle du vara otrevlig mot dörrvakten kan det innebära att du blir ombedd att gå därifrån. Detsamma gäller när du kommer in i klubben, var alltid trevlig mot personalen. Att knäppa med dina fingrar, skrika och förolämpa de som jobbar kommer se till att du inte får komma in/vara kvar i klubben. Det är inte svårt att vara trevlig och ha tålamod och vänta på sin tur.

Är det okej med tatueringar?

När du besöker populära nattklubbar är det sällan du inte kommer in på grund av tatueringar. Så länge du inte har en gängtatuering, eller en tatuering som är förolämpande eller stötande. Är du helt täckt i tatueringar kan det ibland innebära att du inte får komma in, men detta kan variera beroende på vilken nattklubb du väljer att besöka.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

dante