Använd PRP – för bättre lycka på dejten

Använd PRP – för bättre lycka på dejten

Använder du nattklubbarna som ett sätt att hitta en ny partner, men känner inte att du lyckas? Då kan det vara ditt självförtroende det är fel på. Många som lider av håravfall och tunnare hår, drabbas av dåligt självförtroende på grund av det. Men med hjälp av en PRP-behandling, kan hårsvallet växa och i takt med det även ditt självförtroende.

Vad är en PRP-behandling?

Hos Nordic Hair Clinic i Stockholm utförs PRP-behandlingar för håravfall och tunt hår. Men vad innebär en sådan behandling? Kortfattat är det en metod som innebär att plasma från ditt eget blod injiceras i hårbotten för att skapa möjlighet för hårsäckarna att börja producera hår. Plasman innehåller nämligen ämnen som skapar tillväxt och kan därmed bidra till att håret börjat växa på naturlig väg. Nordic Hair Clinic finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. En PRP-behandling kan därför vara ett alternativ för dig som upplever att du påverkas negativt av ditt tunna hår.

Lyckas bättre på dejten

En nattklubb kan vara ett bra sätt att träffa folk på, men de flesta är nog inte ute efter något seriöst när de är på en nattklubb. Om du trots allt känner att det är rätt ställe för dig att dejta på, kan du försöka öka chansen att lyckas genom att:

1. Inte dricka för mycket alkohol då det kan skrämma iväg många potentiella partners.

2. Använda omgivningen till din fördel – bjud upp till dans, bjud på en drink eller skäm ut dig med fuldans på dansgolvet.

3. Våga ge bort ditt telefonnummer utan att någon har bett om det.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

dante