Snusa på nattklubben

Snusa på nattklubben

Om du ofta tycker om att parta har du säkert varit i ett rökrum någon gång, det är inte alltid så trevligt och reglerna på krogen och nattklubbar är mycket hårdare nuförtiden när det kommer till rökning. Därför kan det vara en god idé för dig som rökare att välja att snusa under dina partykvällar istället. Det finns många olika smaker snus från velo och du får ett bra pris per stock. Det är dessutom smidigt att beställa snus istället för att gå till en tobaksbutik och sortimentet är större.

Om du väljer att snusa istället för att röka när du festar behöver du inte gå in och ut ur nattklubben och du kan se till att få mer tid på dansgolvet, det blir ett mer ostört festande och speciellt under vintern behöver du inte oroa dig för att stå ute och frysa. Dessutom ger snusning mindre rynkor än rökning vilket många anser är en fördel. En del nattklubbar är väldigt svåra att komma in på, när man väl är inne vill man inte gå ut och röka då man återigen kan få stå i kö för att ta sig in. Detta gäller många nattklubbar till exempel på stureplan där trycket är högt och många vill ta sig in. Se till att förbereda dig och ladda upp med ett par snusdosor från Velo så klarar du dig hela natten utan att du behöver känna att du är i behov av nikotin.

Faktum är att om man byter ut cigaretterna till snus kan man dessutom lindra baksmällan, detta har att göra med att cigaretter innehåller höga nivåer av acetaldehyd vilket gör det svårare för kroppen att bryta ned alkohol. De som röker får ofta värre baksmällor än de som inte röker, trots att de dricker samma mängd alkohol.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

dante