Bästa nattklubbarna i huvudstaden

Bästa nattklubbarna i huvudstaden

Är du på besök i huvudstaden eller bor du kanske redan i Stockholm och vill veta vilka de bästa nattklubbarna är? Då ska du tveklöst fortsätta att läsa. Här nedan har vi samlat en lista på några av Stockholms trendigaste och trevligaste ställen.

Innan en utgång i Stockholm kan det vara skönt att samla vännerna på en fördrink. Majoriteten av alla klubbar öppnar tidigt, men det är inte förrän vid midnatt som det börjar att bli fullsatt. De flesta underhåller sig under tiden med att sitta någon någon mysig bar eller samlas hemma hos någon i sällskapet. Detta är ett bra sätt att komma igång och eftersom du kan beställa vin på nätet kan du även se till att ha något gott att dricka även innan ni ska slå klackarna i taket. Att beställa vin online är väldigt enkelt och dessutom får du leverans till din dörr.

Hetaste klubbarna för utekvällen

Ambassadeur

På Ambassadeur, även kallat Amba, hittar du stora dansgolv och glada människor. Här samlas folk från hela storstaden för att lyssna på musik från bland annat David Guetta, som vid ett tillfälle även har stått live på scenen. Den här är en av Stockholms absolut största klubbar och du hittar den bara ett stenkast från Stureplan – på Kungsgatan 18 mer bestämt.

Café Opera

Vill du festa på samma klubb som kändisarna väljer är det Café Opera som borde bli just ditt val. Här är det kändismingel så det bara ryker om det och även kungligheter har vistats på nattklubben under åren. Det finns ett stort dansgolv att ta del av och lokalen är inredd på ett mycket exklusivt och glamouröst sätt. Café Opera hittar du på Karl XII:s torg i den vackra Kungsträdgården.

Hell’s kitchen

Festa hela natten lång gör du utan tvekan på Hell’s Kitchen. Det här är en av de få klubbarna som har öppet ända fram till 05.00 på morgonen. Gästerna som besöker klubben är en härlig blandning av allt från kändisar till stammisar och även internationella besökare. Går du en trappa ner i lokalen hittar du till Heaven’s Gate. Här är det hårdrock som gäller så var säker på att det kommer att bli både öronbedövande musik och en hel del headbangande. Hell’s Kitchen hittar du på Sturegatan 4.

Solidaritet

Det går inte att tala om populära klubbar i Stockholm utan att nämna Solidaritet, även känd som Soli. Klubben erbjuder två olika dansgolv som befinner sig på olika våningar i lokalen. Även här kan du festa in på småtimmarna till bland annat elektronisk musik. Det finns två kända dj:s som mer än gärna gör entré och ser till att stämningen är på topp. Solidaritet ligger på Lästmakargatan 3 i Stockholm.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

dante