Green Valley

Green Valley

Brasilien är ett land som är känt för sin musik där bland annat trummor, rytmer och puls är en naturlig del av det musikaliska medvetandet. De flesta känner till den årliga karnevalen i Rio de Janeiro som minst sagt är en färgsprakande och unik upplevelse som försätter hela Brasilien i feststämning. Förutom att uppleva landets behagliga klimat och kultur finns det ännu en anledning att söka sig hit. Här finns nämligen även en världskänd nattklubb som heter Green Valley i den lilla staden Balneário Camboriú i södra Brasilien.

Världens bästa nattklubb

Green Valley består av en 10 000 kvadratmeter stor utomhusanläggning med en prunkande grön oas som kan stoltsera med en egen sjö, stugor, flera dansgolv, barer, toaletter, souvenirbutik, matställen och en stor scen med den allra nyaste tekniken och utrustningen för elektronisk musik. Många beskriver nattklubben som något av en djungelupplevelse och det är inte förvånande att Green Valley har röstats fram som världens bästa nattklubb ett flertal gånger sedan starten 2007. Här finns det plats för mellan 4000 till 6000 besökare som kan dansa genom hela natten tills solen går upp över den lilla kuststaden.

Klubben har utvecklats avsevärt sedan starten då man fick dansa i ett tillfälligt tält som hade monterats upp mitt ute i den grönskande naturen i det som senare skulle komma att bli en av världens mest unika nattklubbsanläggningar. Brasilien räknas ofta som sambans ursprungsland och hemvist, men Green Valley har blivit den elektroniska musikens oas. Här sammanstrålar brasiliansk kultur, modern musik, rytm och puls med en vansinnigt vacker omgivning i ett land som andas tropisk hetta.

Anläggningen lockar dessutom några av de absoluta toppnamnen bland internationella DJ:s och talanger. Bland de svenskar som har underhållit den dansande publiken finner man namn som Avicii och Steve Angelo. Green Valley är inte bara en nattklubb utan en upplevelse vilket har gjort klubben världskänd. Besökare beskriver känslan som att stiga in i en helt egen värld där alla omges av Green Valleys unika atmosfär och särpräglade kultur. Här finns också en egen souvenirbutik för den som vill köpa med sig en t-shirt för att minnas besöket. Många gäster väljer också att återkomma för att få ännu en unik upplevelse. Havet av dansande människor och den medryckande musiken i ett öppet landskap utan väggar måste upplevas.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

dante