Bottle Girl

Bottle Girl

Den amerikanska thrillern Bottle Girl från 2018 utspelar sig även den i nattklubbsvärlden och i en del länder har filmen fått den passande titeln “Nightclub Secrets”. I filmens första scen begår den unga och attraktiva servitrisen Rachel (Rachel Hendrix) ett oförklarligt självmord och lämnar systern Zoe (Kate Mansi) med fler frågor än svar. Zoe inser ganska snart att det hela rör sig om ett mord och hon bestämmer sig för att ta reda på sanningen.

Nattklubbsvärldens hemligheter

Via systerns dagbok lyckas Zoe nysta upp en hel del ledtrådar som uppenbarar en svårsmält sanning om människohandel och vad som egentligen pågår i det fördolda. Zoe ser till att få ett eget servitrisjobb på samma nattklubb och i hemlighet börjar hon infiltrera nattklubbsvärlden i jakten på systerns mördare.

Det visar sig att Rachel har drogats och utnyttjats av en högt uppsatt och mycket rik man och att han haft insiderhjälp av Valerie (Jessica Young), som själv arbetade som servitris på nattklubben. Zoes snokande har dock inte passerat obemärkt och hon utsätts för ett mycket skrämmande mordförsök. När intrigen tätnar blir den tydligaste frågan av alla vem hon egentligen kan lita på. Kommer hon levande ur denna nattklubbshärva?

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

dante