Bästa nattklubbarna i Europa

Bästa nattklubbarna i Europa

Visst kan det vara roligt att gå ut och festa i den stad som man bor i. Man kan snabbt komma hem efter en lång natt ute och man känner till vilka ställen som är riktigt bra. Ibland kan det dock vara tjatigt att behöva gå till samma ställen och därför har vi satt ihop en lista på de bästa nattklubbarna och städerna att festa i runt om i Europa.

Ibland behöver man komma bort från ekorrhjulet och vad är då bättre än att ge sig av på en resa runt om i Europa. Europa har många fina platser värda att besöka och utmärkta städer för den som är extra partysugen. Visst kan man höja stämningen på jobbet genom att beställa en personlig kopp med tryck för att göra dagarna lite roligare, men ibland krävs det helt enkelt mer än så. Koppar med tryck kan vara charmiga, personliga, vackra eller förmedla budskap. De är även ytterst bra att använda dagen efter en partykväll när du behöver fylla på med koffein för att vakna till.

Bästa partystäderna

Så, du vill ut och festa? Då ska du titta närmare på vår lista. Här nedan har vi rankat några av de bästa platserna att festa och dansa loss på.

1. Amsterdam

I Amsterdam kan du festa som en riktig tok om du vill det. Vill du gå till en riktigt stor nattklubb är det NDSM Docklands som du bör satsa på, men även Sugar Factory är väldigt populär och uppskattad. Under de varmaste månaderna på året flyttar många nattklubbar utomhus, t.ex. så kan du besöka Woodstock’69.

2. Barcelona

Barcelona i Spanien har länge varit känt för sina populära nattklubbar och stora möjligheter till shopping. Här hittar du mängder med olika platser där du kan köpa goda drinkar, mingla och dansa till riktigt bra musik. Vill du testa på de större festivalerna är det Sónar och Primavera Sound som gäller.

3. Berlin

Känner du för ett besök i Tyskland? Bra! Då har du nattklubben Berghain att besöka. Här är det dock riktigt svårt att komma in, men om du har turen att lyckas kan du räkna med party i hela 24 timmar. Nattklubben stänger nämligen nästan aldrig. Utöver Berghain hittar du många andra alternativ till fest. Det är t.ex. inte ovanligt med större fester i övergivna lokaler alternativt midre och chicare nattklubbar med en intim atmosfär.

4. Zagreb

Att lämna landet lagom kan vara väldigt roligt och speciellt om man är ute efter att festa mycket. I Zagreb, Kroatien, kan du få en natt som du sent kommer att glömma. Det här landet är lite extra känt för sina vackra invånare och för den lyxiga champagnen som finns att tillgå. Är du ett stort fan av EMD så glöm inte bort att titta in på Sirup.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

dante