Undvik droger på nattklubben, snusa hellre

Undvik droger på nattklubben, snusa hellre

Vare sig tobak eller droger är bra för hälsan men det är helt klart bättre att sätta in en prilla från Snusbolaget i överläppen, än att snorta kokain eller röka syntetiskt gräs. Går du ofta på nattklubb i Stockholm så vet du säkert hur vanligt det är med snusande gäster men också att droger blir allt mer förekommande.

Testa vitt snus på Snusbolaget inför klubbkvällen

Att snusa är numera lika hippt och vanligt som alkohol var för några årtionden sedan, men däremot har även snuset blivit aningen sundare. Det bruna snuset fullt av tobak och nikotin har av många bytts ut till det vita snuset. Viss snus hittar du på Snusbolaget som erbjuder en rad sköna smaker. Det är ett bra alternativ till olika droger som tyvärr blir allt vanligare bland ungdomar och vuxna.

Snusautomater utanför krogarna

På flera av krogarna i Stockholm har man valt att sätta upp snusautomater så folk kan köpa snus direkt på plats istället för att ta sig till närmaste 7Eleven. Så vanligt är snus i Stockholm. Snus har också blivit vanligare på uteställen och bland folk i allmänhet eftersom rökförbudet har trätt i kraft på allmänna platser. Folk som slutar att röka börjar använda snus istället.

Vanliga droger på nattklubbar

Tyvärr kan du hur enkelt som helst komma i kontakt med droger när du är ute och roar dig på nattklubbar. Amfetamin, ecstasy och kokain är de allra vanligaste men det förekommer också en hel del nya varianter som säljs fritt på nätet. Droger som liknar godis har blivit ett helt nytt fenomen som faktiskt är otroligt farligt. Nu har dock Stockholmspolisen och polisen i övrigt börjat försöka ta tag i drogköpen på krogarna. Det ska bland annat bli fler vakter och mer razzior och man ska också försöka informera mer om hur farligt droger är. Även i andra länder är droger vanligt förekommande, både i Norden och ute i Europa.

Det blir också allt vanligare att kvinnor drogas på klubbar utan att veta om det. Våldtäktsdrogen roofies läggs i drinkar och gör så att man får minnesförluster.

Nattklubbar i Stockholm

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

dante