Spy Bar

Spy Bar

Nattklubben Spy Bar i Stockholm har i princip varit på allas läppar sedan starten 1995. Nattklubben figurerar ofta i tidningar som bevakar kändiseliten och man spekulerar i såväl nya kärlekspar som vem som följer med vem hem efter en utekväll.

Trendig sekelskifteslägenhet

Nattklubben ägs av Stureplansgruppen och ligger i Daneliuska huset på Birger Jarlsgatan vid Stureplan. Själva klubben har en unik inre design med ett anonymt yttre. Spy Bar utgörs av en fräsch och trendig lägenhet som andas sekelskiftescharm med tre stora och smakfullt inredda salsliknande rum med tillhörande dansgolv och barer. Här samsas vackra mattor med stuckaturer och kakelugnar. Här finns eleganta soffor, sittgrupper och en atmosfär som bjuder på en smakfull loungekänsla där man kan mingla med varandra snarare än dansa till elektronisk musik. I baren kan man beställa cocktails, champagne, vin och tilltugg.

Populär nattklubb

Man får dock vara beredd på att köa en hel del om man vill in på Spy Bar och även om man skulle ha förmånen att stå på gästlistan kan det ta en stund att komma in. Garderob och drinkar kostar en del, men om man vill spana på kändisar har man kommit helt rätt. Är man yngre än 23 år får man besöka en annan nattklubb och ett hett tips är att alltid ha med sig ID. Det gäller att klä sig stilsäkert och uppföra sig ordentligt om man vill ha skuggan av en chans att ta sig in på Spy Bar och dansa fram till gryningen. Nattklubben har gott rykte som ett av Stockholms absolut bästa inneställen.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

dante